relatiegeschenk Advent Kalender

Kreuze Telecom

Hoe blijf je lang onder de aandacht bij je klanten? Precies. Door een relatiegeschenk te bedenken waar je minimaal een maand op het bureau blijft staan.

Voor Kreuze Telecom ontwikkelde we zo’n advent kalender. En wel een hele speciale, want de medewerkers stonden zelf achter de ramen…

Kreuze wilde haar klanten op een opvallende manier bekend maken met haar Hosted Voice-propositie: de Kreuze Hosted Voice Adventkalender met een kartonnen standaard aan de achterkant die gedurende de hele adventtijd blijft staan/hangen. Tijdens de 23 dagen van de adventtijd maakt de klant elke dag een vakje met heerlijke Ritter Sport Chocolade open. Zo blijft Kreuze 23 dagen onder de aandacht. Doel was om meteen een afspraak te koppelen en zo de Hosted Voice-propositie te bespreken. Concreet resultaat: Gemeente Nederweert 40 poorten vast en 140 mobiele aansluitingen in een VMI-oplossing. Spring Kinderopvang, over 110 locaties een totaal aantal van 550 poorten (ook een VMI-oplossing). Verder nog tientallen kleinere cases. En last but not least: veel meer bekendheid voor de propositie.

Bron: kantoornet.nl