Partners

Om onze klanten op een zo goed mogelijke manier van dienst te kunnen zijn, bekijken we per project welke specialismen nodig zijn. Dit kan betekenen dat we samenwerken met partners om op deze manier de klant op de best mogelijke manier van dienst te kunnen zijn. Wij als Bureau Tint zullen uiteraard altijd de regie houden, maar willen wel transparant naar onze klanten communiceren.

Hieronder vind je een aantal partners waar we mee samenwerken, ieder in een eigen discipline:

Beeldschoon in Communicatie. Bonte Was is onze vaste partner op het gebied van bewegend beeld en audiovisuele communicatie. Bonte Was ondersteunt ons in het volledige proces van conceptontwikkeling tot productie en montage. Of het nu gaat om een commercial, bedrijfsfilm of tv-productie.

Het team van MarksMarks zijn reclamemakers in hart en nieren. Dit oudste reclamebureau van Limburg (ze zijn opgericht in 1960), bedenkt, creëert en bouwt merken. Op het gebied van grafisch design zoeken wij met regelmaat de samenwerking op met MarksMarks.

CL Web is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk webapplicaties. Wanneer de wens bestaat naar complexe en omvangrijke functionaliteiten binnen een website of applicatie, dan wil je specialisten inschakelen. CL Web is onze vaste partner en heeft deze specialisten in huis. Zij zorgen voor betrouwbare applicaties van hoge kwaliteit. 

imhj

Natuur, dieren, mensen, techniek en producten. Allemaal beelden die Johan Geujen graag vastlegt op een zo interessant mogelijke wijze. Johan Geujen brengt elk beeld in beeld op een boeiende, verrassende en verfrissende wijze. Johan heeft niet alleen onze portretten gemaakt, maar wordt ook vaak door ons ingeschakeld als partner voor onze klanten

De M van …met M erbij staat voor Mariëlle. Mariëlle is zelfstandig onderneemster op het gebied van marketing en communicatie. Wij ondersteunen Mariëlle bij het ontwikkelen van websites voor haar klanten.