Kreuze Telecom; positionering

Waardevolle contacten realiseren. Dat is waar Kreuze iedere dag mee bezig is en goed in is. En dat mag best gezegd worden…

In het kort

Klant: Kreuze Telecom
Project: Positionering
Website: kreuze.nl

Meer weten?
Laurens-Jan Pubben en Neil Tomlow

Wij doen:

  • Concept
  • Vormgeving
  • Website
  • Uitvoering

Kreuze is dé telecomaanbieder van Limburg. Vanuit Maastricht bedient ze haar klanten in het adviseren en realiseren van telecomoplossingen. De relatie met de klant staat hierin altijd centraal. 

Vraag
Kreuze heeft Bureau Tint gevraagd haar te adviseren en begeleiden in de herpositionering, waarbij de nadruk moest liggen op de kernwaarden waar Kreuze voor stond. 

Aanpak
Iedere dag staan we in contact met elkaar. En kreuze creëert contactmomenten. Van is dat een technisch verhaal, maar bij Kreuze is dat anders. Kreuze staat voor persoonlijke betrokkenheid én eerlijk contact. We hebben gekeken waar Kreuze goed in is en hebben de basis gelegd voor een positionering strategie. Hierin hebben we het persoonlijke, waardevolle contact centraal gesteld. 

Met de gekozen positionering “Kreuze, Waardevol in Contact” hebben we een communicatiebasis gelegd, waarmee we in een oogopslag laten zien waar Kreuze voor staat en ze iedere dag vol overtuiging mee bezig is. Namelijk het realiseren van mooie, persoonlijke en waardevolle contactmomenten

Bekijk ook