Dit zijn onze diensten

De mogelijkheden binnen het huidige communicatielandschap zijn enorm! Om je beter op weg te helpen hebben we onze diensten onderverdeeld op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Van een volledige (her)positionering tot het maken van de leukste content voor Instagram. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Wij schrijven nauwelijks (dikke) communicatieplannen meer. In plaats daarvan ontwikkelen we een strategisch communicatieframe. In dit frame staan visie, ambitie, accountability en aanpak centraal. Zo krijgen we meer inzicht in jullie organisatie en zetten we een stip op de horizon waar we in de toekomst gezamenlijk naartoe willen. Het voordeel van deze werkwijze is dat we op een overzichtelijke manier een strategie ontwikkelen, die (vaak) past op één A4, dynamisch is én altijd in ontwikkeling blijft.

Om de strategie tot uitvoering te kunnen brengen, maken we een tactisch plan. Het plan is een concrete vertaling van het positioneringstrategie waarin passende communicatiemiddelen, een campagneplan of concept wordt uitgewerkt. Ook de inzet van social media in de vorm van een online aanpak wordt hierin meegenomen.

Ons team is inzetbaar voor de concrete uitvoering. Zo houden we ons bezig met websiteontwikkeling, social media marketing- en management, tekstschrijven, vormgeving en dtp. Oftewel, bij de complete uitvoering van een concept- of campagneplan kunnen we ondersteunen.

Zin in een kop koffie?