Operationeel

Operationeel, oftewel de uitvoering! 

Algemene communicatie

Mis je iemand die met je meedenkt, wat extra meters kan maken of het communicatie-stuk volledig van je kan overnemen? Dan staat ons team van experts voor je klaar!

Detachering

We werken op afstand maar ook bij jou op locatie. Want soms is het makkelijker om samen op één plek te werken. Dat is nóg sneller, efficiënter en extra gezellig!

Content creatie

Hoe vertaal je jouw boodschap naar al die verschillende middelen!? Wij plannen en creëren sprekende content die is afgestemd op jouw doelgroep.

Vormgeving & DTP

DTP-werkzaamheden, vormgeven voor online- en offline; onze creatieve talenten kunnen het allemaal!
Drukwerk laten we verzorgen door onze vaste partner.

Huisstijl ontwikkeling

Om je organisatie een gezicht te geven heb je een huisstijl nodig. Dit zorgt voor herkenbaarheid en een uitstraling die helemaal past bij jouw visie.

Tekstschrijven

Je wilt geen standaard praatje maar een tekst waar gevoel in zit en die aanzet tot actie! Onze tekstschrijvers creëren,  redigeren en helpen je om met jouw tekst de juiste snaar te raken.

Website bouwen

We kunnen je oude website opfrissen of een compleet nieuwe website bouwen. Ook kunnen we snel een tijdelijke website voor je opzetten.

Website onderhoud & hosting

Een website heeft structureel onderhoud nodig om up to date én veilig te blijven. Onze specialisten nemen dit graag van je over. Ook voor hosting kun je bij ons terecht.

Fotografie

Je hebt een mooi verhaal maar daar hoort ook een mooi beeld bij. Met behulp van onze vaste huisfotografen kunnen we dit realiseren.

Video

We vertalen de beleving van jouw verhaal naar doeltreffende, creatieve video’s. Dit doen we samen met Bonte Was, ons audiovisueel productiebedrijf.

Ons operationeel werk

Zin in een kop koffie?