Alles is mogelijk met Elementor

De kracht van Elementor is dat je je volledig kunt richten op het doel en dat je geen dagen aan de slag hoeft met coderingen. En dat allemaal zonder dat de SEO en pagespeed wordt aangetast.

Zoals jullie wellicht weten ben ik, Neil, binnen Bureau Tint het aanspreekpunt zodra het op uitvoering aan komt. Denk hierbij onder andere aan vormgeving, functioneel beheer en websites.

Op dit laatste wil ik vandaag verder ingaan. Iedereen kent het wel: er is een campagne of concept uitgedacht en nu de deadline nadert is er toch nog een aparte landingspagina nodig. Een compacte site die de campagne of het concept ondersteunt mét de juiste call to action.

We werken voor 95% van alle websites met het CMS WordPress. Ik maak daarbij bovendien ook gebruik van de ‘alles is mogelijk’-tool Elementor. Met Elementor kunnen we namelijk in korte tijd een volledig aansluitend design maken met alle mogelijkheden die je vandaag de dag mag verwachten van een website. De kracht van Elementor is dat je je volledig kunt richten op het doel en dat je geen dagen aan de slag hoeft met coderingen. En dat allemaal zonder dat de SEO en pagespeed wordt aangetast.

Wil je overtuigend bewijs zien?
???? Neem hier eens een kijkje: tn70.topigsnorsvin.com
Deze website is volledig opgebouwd vanuit Elementor.