“De meest waardevolle investering die je kunt doen, is die in jezelf,”

Een leven lang leren. Iets waar wij als team van Bureau Tint veel over ontdekt hebben door onze samenwerking met Leo Loopbaan. Voor ons staan blijven leren en zelfontwikkeling hoog op het lijstje.

Ook ik ben gaan nadenken op welk gebied ik mezelf graag wil ontwikkelen en ik kwam al snel uit bij ‘strategische communicatie’. Om dit vorm te geven mocht ik de masterclass ‘Het Strategisch Communicatieframe’ van Betteke van Ruler volgen. Een inspirerende tweedaagse masterclass die je leert dat een loepzuivere strategie net zo goed op 1 A4’tje kan!

Veel nieuwe inzichten, mooie discussies en interessante cases maakte het weer duidelijk voor mezelf hoe leuk het is om te blijven leren. Een tip, of misschien een mooi voornemen voor het nieuwe jaar, die ik dan ook graag aan iedereen meegeef: neem geregeld de tijd om nieuwe kennis op te doen. Dat hoeft niet te betekenen dat je elke dag een heel boek moet gaan lezen; je kunt bijvoorbeeld ook – terwijl je de was opvouwt of aan het koken bent – een interessante podcast luisteren. Combineer het makkelijke met het slimme en vergeet niet; “De meest waardevolle investering die je kunt doen, is die in jezelf”.