Botman Tandartsen zet haar tanden in Social Media

Botman Tandartsen is een moderne tandarts met praktijken in Venlo en Blerick. Hoewel Botman Tandartsen de modernste technieken toepast in hun praktijken, bleven ze achter met de moderne communicatiekanalen: social media. Ze vonden het tijd om hier eens hun tanden in te gaan zetten en vroegen ons om hiermee te helpen!

In het kort
Klant: Botman Tandartsen
Project: Social Media
Gebied: Tactisch
Website: botmantandartsen.nl

“Erg leuke samenwerking, goede begeleiding en uitwerking van onze social media strategie. Hierbij hebben we een duidelijk stappenplan ontvangen waar we zelf mee aan de slag kunnen.”

– Annabel Botman (Tandarts en Mede-eigenaar)

Zichtbaarheid, onderscheiden en nieuwe klanten aantrekken

Botman Tandartsen wilde actief in gaan zetten op social media. Door middel van social media willen ze meer zichtbaarheid creëren, zich onderscheiden en zo nieuwe klanten aantrekken. Ze vroegen ons advies en begeleiding om op te kunnen starten, maar vervolgens zelf aan de slag kunnen met de uitvoering.

Een plan van A tot Z

We startten met het schrijven van een Social Media Strategie waarbij onder andere gekeken werd naar de doelgroepen en welke kanalen Botman het beste in zou kunnen zetten. Hierbij gaven we praktische handvaten zoals hoe je een post opbouwt en welke hashtags je op ieder kanaal gebruikt.

Vanuit de strategie gaven wij vervolgens een Social Media Training. Tijdens deze training zijn we op de kanalen in gedoken die Botman Tandartsen zou gaan inzetten. We presenteerden hierbij alle tips, tricks en tools die zij nodig hadden om zelf aan de slag te kunnen.

Tenslotte introduceerden wij hen aan onze social media beheer tool: Coosto. Hiermee kunnen zij via één kanaal al hun content inplannen. Wij richtten de tool voor hen in en gaven uitleg over hoe het werkt.

Wil je Botman Tandartsen ook volgen? Bekijk hier hun profielen: LinkedInFacebookInstagram

Over de klant

Botman Tandartsen is een moderne tandarts met praktijken in Venlo en Blerick. Ze hebben alle specialisaties op het gebied van mondzorg en tandheelkunde onder één dak: van bleken tot implantaten.